Testimonis

 • Jo crec que contactar amb tu ha estat molt beneficiós. M'has ajudat a alliberar penes i decepcions i deixar-les enrera. En aquests moments em sento tranquil·la, dormo bé, disfruto del que faig i no em sento responsable de la vida dels altres (filles), si bé m'importa la gent, amics i família. Estic contenta. També he aconseguit acceptar-me més en general. Estic força satisfeta de la meva vida passada i agraïda del que puc viure encara, recuperant il·lusions d'adolescència. Encara no és tard per disfrutar de moltes coses. Bé, m'has donat suport, serenitat i suggerències positives que m'han ajudat a resituar-me després de la jubilació. V.T.L.
 • Gràcies per acompanyar-me en els meus inicis com a coach i com a emprenadora. El teu suport i acompanyament ha estat clau per avançar. Durant el procés de coaching amb tu he après a simplificar, a improvitzar i a fluir més en les sessions de coaching amb els meus clients. He superat alguns obstacles i he treballat temes emocionals queno em deixaven avançar. Gràcies per acompanyar-me en aquest moment tan important per mi i gens fàcil. M'he sentit molt acompanyada i cuidada. Valoro molt el teu suport i el temps que em dediques. I t'agraeixo molt el teu interès i la teva manera d'acompanyar-me i de compartir els teus coneixements i experiència amb mi. El teu estil lliure i flexible de treballar m'ha ajudat i inspirat a permetre'm fer la meva feina també d'una manera més lliure i autèntica, i per tant a guanyar més confiança i gaudir-la més. Moltes gràcies Jaci per formar part del meu projecte de vida! M. alumna de coaching.
 • Sóc una noia de 24 anys. A l'acabar la carrera de medicina, els metges ens hem d'enfrontar a l'examen MIR (oposició per poder triar especialitat i formar-nos). Aquest examen i els 7 mesos d'estudi intens per a poder superar-lo, em creava molta angoixa, i em costava molt afrontar aquest repte. Per sort, vaig trobar la Jaci, coach especialista en salut, que em va ajudar moltíssim des del primer dia fins l'últim. Bàsicament em va ajudar a relativitzar la situació, a intentar veure aquella gran muntanya des d'una altra perspectiva, igual de real però que no em creava tanta angoixa i en la que em veia capaç d'aconseguir el meu objectiu. També em va ajudar a tenir recursos per portar millor la situació, i sobretot, per disminuir els moments puntuals de més estrès, molt important per poder estudiar bé i rendir. Per altra banda, vam treballar altres aspectes com l'autoestima i el valorar-se a un mateix, ja que a vegades només recordem les coses que potser no ens han sortit tant bé i ens oblidem de tots aquells objectius complerts amb èxit i tots aquells valors i virtuts que tenim. Per tot això i molt més, li estic molt agraïda per tot l'acompanyament que m'ha donat durant aquest temps. LCD.
 • El procés de coaching amb la Jaci ha estat molt profitós, m'ha fet trencar amb creences arrelades que eren errònies, i això m'ha permès augmentar la seguretat en mi mateixa i retrobar-me amb la força per a continuar tibant del carro de la meva vida. Se que la feina no s'ha acabat i que he de continuar treballant per anar assimilant i incorporant els hàbits i les eines apreses, de manera automàtica. Carme C.
 • Poc que m’ho pensava tot el que en treuria d’un procés de coaching. El meu primer objectiu va ser baixar de pes, però el que he après, aplicat a gairebé totes les àrees de la meva vida, ha superat en molt les meves expectatives. La Jaci ha estat sempre al meu costat donant-me suport en tot el meu camí de descoberta. Mari
 • Una vegada em va funcionar el coaching per fer un canvi de feina. Ara, a partir d’una crisi personal, he tornat a iniciar un nou procés. La Jaci m’acompanya a conseguir els meus nous objectius. Sé que puc comptar amb ella quan la necessito. R.R.
 • Com a Cap de Servei d’hospital, el coaching m’ha servit per a implementar les habilitats de comunicació en el lloc de treball. C.A.
 • Sóc un empresari afectat per la crisi econòmica. La pressió a la feina em va provocar una crisi d’angoixa. Després d’anar a urgències i no trobar-me res patològic, per sort, vaig decidir demanar ajuda a la Jaci (un amic me la va recomanar). Fer coaching m’ha servit per atacar les coses que m’angoixen d’una en una en el meu negoci. I personalment, he millorat també alguns hàbits de salut, com millorar la dieta. R.O.
 • La Jaci em va donar eines més efectives per poder seguir els meus estudis universitaris i aprovar les assignatures pendents, també a prendre’m d’una manera diferent les discusions familiars. Susana
 • El coaching m’ha ajudat a organitzar-me millor la feina i els horaris, i també a aplicar algunes eines a la meva vida personal. Anna
 • Com a psicòloga, pensava que me’n sortiria sola a l’hora de fer un treball d’investigació, però em sentía desbordada i incapaç de tirar el projecte endavant. La Jaci el va fer possible perquè em va ajudar a desbloquejar-me i a enfocar-me amb el que ja tenia mig fet i no amb el que em faltava. D.D.
 • Com a directiva del sector salut, el procés de coaching m’ha ajudat a augmentar la meva eficiència professional. D.C.
 • Quan em van diagnosticar fibromiàlgia, el món em va caure als peus. De mica en mica, amb l’ajuda del coaching, he descobert quines són les emocions que em reprimeixo i que sé que perjudiquen la meva salut, també què puc fer per a gestionar-les millor. He tornat a fer esport i altres activitats d’oci que m’agraden. Gràcies Jaci. Lluïsa
 • Com a metge, el coaching m’ha ajudat a tornar a formar-me i a poder reincorporar-me en el món laboral, després de 20 anys de no exercir la meva professió. La Jaci em fa facilitar la tasca. S.J.
 • Els meus dolors i discapacitat em feien estar reclosa a casa. No tenia amics ni familia que m’ajudés. Per casualitat, vaig visitar a la Dra. Molins. Em va ajudar a tornar a caminar. Però el més sorprenent no va ser això, sinó que em va convèncer de fer activitats a un centre cívic. Ara tinc amics i un motiu per sortir cada dia de casa. D.T.
 • Tot i que se suposava que hauria de tenir recursos perquè sóc professora, no tenia ni idea de què podia fer quan l’especialista em va dir que la meva artrosi no s’operava i que havia de fer exercici. La Jaci m’ha fet veure un munt de posibilitats de com millorar jo mateixa la meva salut. La més important: tenir paciència i esperar que la malaltia faci el seu curs. A.R.
 • He retrobat la manera de sentirme millor, tot i seguir tenint una malaltia incurable. La Dra. Molins em va fer veure que tenia capacitats i això em va millorar la meva autoestima. Ara cada dia sóc més independent i tot i que utilitzo una crossa, no necessito l’ajuda dels altres per caminar. J.L.
 • Amb el coaching-salud he sigut capaç de descubrir els motius que empitjoren la meva malaltia i a posar-hi remei. Ara reconec que tenir una malaltia com la fibromialgia i sentir-me malalt es una cosa molt diferent, com la Dra. Molins em deia. Ara sento que Jo puc!!! G.G.
 • Fa temps que em desplaço en cadira de rodes, ja hi estic acostumada, però d’un temps ençà cada vegada feia menys coses. No sortia gairebé de casa ni feia cap activitat. Una visita de control amb la Dra. Molins em va servir per tornar-me a posar les piles i motivar-me. R.G.