10 consells per afrontar la crisi del COVID-19

La meva germana i jo hem elaborat deu consells perquè els professionals de la saut i la població es cuidin mentre dura la pandèmia del coronavirus. Podeu disposar-ne i fer-ne difusió, si voleu.

Descarga
Descàrrega
cuidem-nos.pdf
Documento Adobe Acrobat 193.4 KB

Presentacions Coaching Salud y Bienestar

El passat 30 de gener va tenir lloc, a l'Hospital Sta Tecla de Tarragona, la presentació del meu últim llibre, Coaching Salud y Bienestar.

Demà dia 5/2/2020, a les 19:00h,  hi haurà la presentació oficial a la Casa del Llibre de Barcelona, Rambla Catalunya, 37.

 

A la foto, a la taula hi ha: Dr. Oliach, director assistencial de l’Hospital de Sta Tecla de Tarragona, Dra. Calero, cap de Servei Rehabilitació i Dra. Jaci Molins, autora del llibre.

 

Nou Llibre Coaching Salud y Bienestar

- Presentació febrer 2020 -

Aquest mes s'ha publicat el meu nou llibre Coaching Salud y Bienestar, que ja podeu adquirir a les llibreries habituals. S'hi expliquen eines de coaching perquè els professionals de la salut i coaches aprenguin a cuidar-se. La seva presentació serà a principis de febrer, la data encara per concretar.

Curs online COACHING-SALUT

10ª edició - 9 d'octubre 2019 -

Fes clic aquí per accedir a la web del meu curs online de Coaching-salud. Si t'interessa, aprofita i matricula't abans del 9 de setembre a preu promocional. (exalumnes descompte addicional a consultar)

Col·laboració amb el programa de ràdio "Caminando por la vida"

- 11 de maig 2019 -

Fa uns dies vaig col·laborar amb el programa de ràdio Caminando por la vida parlant de les claus i els reptes de les relacions metge-pacient.

Podeu recuperar l'emisió sencera fent clic aquí.

Curs online "E.F.T.(Tapping) para la salud"

2ª edició - 22 de març 2018 -

Fes clic aquí per accedir a la web del curs online de Tapping o EFT.

Si t'interessa, aprofita i matricula't abans del 22 de gener a preu promocional. (exalumnes descompte addicional i "oferta 10 anys de Nutritional Coaching")

3ª Edición del libro: Coaching y salud

Programa Postgrau Coaching URV

Fes clic aquí per accedir al programa del Postgrau de Coaching dirigit per la Dra. Jaci Molins. Web del postgrau.


Jaci Molins | "Coaching y peso ideal"