Llibre "Coaching a la pràctica: 10 històries reals d'èxit"

Llibre Coaching a la pràctica: 10 històries reals d'èxit

Coordinadora Dra. Jaci Molins Roca

Ed. Amat

 

Sinopsi

Què és el coaching? Per a què serveix? Qui el necessita? Com s’inicia i quan s’acaba? Quines eines s’utilitzen? Què passa a cada sessió?

A través dels deu professionals del coaching de diferents àmbits, aquesta obra respon a aquestes i altres qüestions, al mateix temps que descriu detalladament la seva pràctica. Aquest llibre de coaching està escrit per deu autors i cada un d’ells està especialitzat en una àrea de coaching diferent que es mostra a través dels casos reals: executiu, emprenedors, psicològic, educació, salut, vocació professional, personal, equips de treball, psicològic i per últim coaching per a un mateix.

Amb la lectura de cada capítol coneixerà un àmbit diferent de com aplicar el coaching i una gran varietat d’estils per practicar-lo, al mateix temps que gaudirà amb cada una de les deu històries d’èxit que ens ofereix aquesta obra.

Tot el llibre està basat en casos reals. Reptes, pors, debilitats i fortaleses expressats per diferents clients que mostren totes les oportunitats que ens ofereix el coaching.


És un llibre escrit per varis autors, doncs no existeix una única manera, ni un únic estil i els clients i els seus objectius també son molt variats.

Tant si ens plantegem de fer un canvi a la nostra vida com si és un coach experimentat, aquest
llibre aporta valuosos coneixements.

Al llegir-lo tindrà la sensació d’estar present i observant la intimitat d’un procés de coaching.