Coaching d’equips de professionals i directius sanitaris: 

Ajuda a consolidar l’Equip i a millorar les relacions entre els seus membres i a ser més eficients a les reunions. Facilita que l’Equip treballi per valors i pels objectius comuns i els ajuda a dur a terme accions per aconseguir-ho. També facilita que els professionals de la salut es donin suport emocional entre ells per afrontar les dificultats del dia a dia, comparteixin eines d’autocura per a què els seus membres es cuidin més a sí mateixos.

 

Coaching per a professionals de la salut:

Adreçat a metges, infermeres, treballadores socials... Serveix per a facilitar la seva tasca professional en els alguns dels següents aspectes:

  • Aprendre habilitats de comunicació i eines de coaching amb els pacients per ajudar a aquests a que canviïn la seva actitud davant la malaltia i millorin la salut. 
  • Aconseguir objectius professionals: Canvi de feina, promoció a dins de la institució, realitzar la tesi doctoral, fer estudis d’investigació, crear una marca personal… I sobretot, a cuidar-se a sí mateixos per a prevenir i gestionar l’estrès. 

Coaching per a directius de Centres sanitaris: 

Adreçat a directius, gerents, coordinadors, supervisors...

  • Coaching personal per a què el directiu es converteixi en un líder, no un simple gestor. L’ajuda a conèixer les seves fortaleses i a potenciar-les i a  comunicar-se millor amb els seus col·laboradors. També per a què aprengui com gestionar millor les seves emocions i a cuidar-se més a sí mateix per prevenir les conseqüències sobre la salut de l’excés de pressió degut al seu càrrec i a l’estrès.
  • Coaching corporatiu serveix per a aplicar la metodologia de coaching a l’equip directiu i a tot el Centre sanitari o Hospital; donar més sentit a la feina dels professionals i aconseguir fer realitat la visió, missió de la Institució. També facilita que els Equips treballin per valors, no només per objectius.